Agenda

Middagsymposium De start-up professional

Datum:31 oktober, 2019
Locatie:Bildung.city, Amsterdam-Duivendrecht
Website:https://311019.logacom.nl/
Beschrijving:Zelfstandig ondernemerschap wordt voor professionals steeds aantrekkelijker. Zowel als start op de arbeidsmarkt als overstap vanuit loondienst. De kernvraag is: “Hoe doe ik dat?” Om die vraag te beantwoorden krijgen deelnemers tijdens deze bijeenkomst praktische tools aangereikt.
De start-up professional biedt namelijk een methode om een loopbaan neer te zetten als ondernemer. Essentieel is inzicht in de eigen vaardigheden en drijfveren en de mate waarin iemand over ondernemersvaardigheden beschikt. Ook de manieren waarop dat inzicht kan worden verkregen komt tijdens de bijeenkomst aan de orde.

Bij deelname inbegrepen

De start-up professional
Harry Woldendorp
Thomas Woldendorp
t.w.v. €22,50

Lees verder»


Thema’s

• Ondernemerschap
• Samenwerken
• Netwerken
• Balans tussen autonomie en zelfinzicht

Doel

Het doel van deze werkbijeenkomst is u praktische handvatten te geven om als zelfstandige te starten. Zo krijgt u bijvoorbeeld tips om uw energiebronnen en drijfveren in kaart te brengen. Aan de hand daarvan wordt duidelijk welke rollen u goed passen. Samen bekijken we welke loopbaanstrategie daar het beste bij past en welke stappen kunt u het beste zetten. U gaat naar huis met een concreet overzicht van wat u nodig hebt om als ondernemer te starten en welke instrumenten u daarbij nodig hebt. Kiest u voor ondernemerschap in de zorg, dan wordt een begeleidingstraject in gang gezet.

Aanpak

Dat plan van aanpak realiseren we samen tijdens deze bijeenkomst. Deze bestaat uit vier korte presentaties en een interactief programma waarin de eigen uitdagingen centraal staan. De casuïstiek die we behandelen komt vooral uit de gezondheidszorg. De reden is dat van de 1,3 miljoen zorgprofessionals ongeveer 10% als zzp’er werkt. Inbreng vanuit andere domeinen wordt zeer gewaardeerd.

Doelgroep

Bovenstaande thema’s gaan wij vanuit een gezamenlijk perspectief uitdiepen met mensen die als zelfstandig ondernemer aan de slag willen. Dit kunnen bijvoorbeeld starters zijn die aan het begin van hun carrière staan of ervaren professionals die vanuit loondienst de overstap willen maken. Ook professionals die mensen hierin begeleiden, zoals jobcoaches en trajectbegeleiders, zijn uiteraard meer dan welkom.

Meer informatie over dit middagsymposium vindt u op www.311019.logacom.nl